Long time now!

Publicerad 2013-06-04 19:11:14 i Allmänt,

Ja det var otroligt länge sedan jag gjorde ett försök att starta upp bloggandet igen. Många gånger har det kliat i fingrarna då jag behövt skriva av mig lite. Dock har jag tänk, vem bryr sig om att läsa om mina tankar, mitt liv och mina värderingar i livet. Men va fan jag gör det väl för mig själv istället ;)

Ja det händer ju en hel del i mitt liv. Framförallt med hästarna. Säsongen har gått rätt bra såhär långt. Både riktiga toppar och några där det spökat lite. Men känns som det är pågång ändå. Ska göra en uppdatering framöver på vad som hänt under våren.
 
Dagen idag har varit rätt okej. Förutom vädret måste jag väl säga att jag och Pysen tog ett stort steg framåt. I grannens paddock har vi haft en del problem när det kommer till dressyr. Uppvärmningen har alltid gått toppen sedan blir han less och vänder i humör på en sekund. Blir vrång, kan inte gå rakt, stegrar för att komma undan och är allmänt knäpp. Idag var matte envis och tänkte att nu får det vara nog med dumheter då jag endast ber honom skritta rakt fram, vilket inte är stora krav om man säger så. Iaf så kämpade jag på medan han flög omkring fortsatte jag be honom om samma sak som tidigare. Skritta rakt fram runt fyrkanten, någon halt och några lätta övergångar till trav. 15 min senare släppte det och han blev super att rida. Gjorde några enkla arbeten i varje varv och därefter avslutade vi! Toppen! =)
 
Medan jag skrittade av hjälpte jag Eva med vägarna till Msv C:1. Galopp-krokarna är lite kniviga så jag satt med mobilen och hade programmet framme medan Eva red ;)
 
Ska förtydliga att Climax numera står uppstallad hos mig vilket är helt underbart på alla vis! Han trivs som aldrig förr och Eva rider ut honom med tränsbett i alla gångarter och han sköter sig.
 
Önskar ni läsa något speciellt? Jag tror jag har några få följare så vill ni att jag skriver om något speciellt så hojta ;) tips och idéer är vad jag behöver så jag kommer igång!
 
See Ya!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela